Lijstjes

Een lijstje is een plek waar jouw gevolgde producten in verschijnen. Momenteel heeft elke gebruiker standaard één lijstje. Dit is gebonden aan jouw account en niemand anders kan zien wat er allemaal op je lijst staat.

We willen op termijn wel de mogelijkheid bouwen dat je zelf lijstjes kan beheren en dus deze ook openbaar kan delen. En natuurlijk blijft de keuze bestaan om het lijstje privé te houden.

Bekijk "Wat is een lijstje?" op aparte pagina
Laatst bijgewerkt op 21 September 2021 om 17:52 uur

Delen van je complete lijstje is momenteel nog niet mogelijk, je kan wel producten uit je lijstje delen. Je klikt het product aan of klikt op “Bekijk” en dan kan je de URL in de adresbalk kopiëren en delen met iemand.

Het kunnen delen van je lijstje is onderdeel van een idee waar we aan werken, hier kan je jouw lijstjes beheren en dus openbaar of privé maken.

Bekijk "Hoe kan ik mijn lijstje delen?" op aparte pagina
Laatst bijgewerkt op 21 September 2021 om 17:52 uur

Nee jouw verlanglijstje is enkel voor jou zichtbaar. Binnenkort kan je wel lijstjes aanmaken en dan ook kiezen tussen een openbaar of privé lijstje.

Bekijk "Zijn mijn lijstjes openbaar?" op aparte pagina
Laatst bijgewerkt op 21 September 2021 om 17:52 uur

Als je op een product klikt of op de knop “Bekijk” ga je naar de productpagina toe, hier vind je een rode knop met de tekst: “zet prijsalert uit”. Als je hierop klikt halen we het product uit je lijstje.

Bekijk "Hoe verwijder ik een product uit mijn lijstje?" op aparte pagina
Laatst bijgewerkt op 21 September 2021 om 17:53 uur

Je kan een product toevoegen via 3 manieren:

• Op de productpagina klik je op de groene knop: “ontvang prijsalert”
  • Je zoekt het product op in de zoekbalk
  • Je plakt de URL van de webshop in de zoekbalk

Als je een product zoekt heb je de keuze om vanuit de zoekresultaten het product gelijk toe te voegen aan je lijstje of om op de “Bekijk” knop te klikken en vervolgens op de productpagina op de groen knop “ontvang prijsalert” te drukken.

Bekijk "Hoe voeg ik een product toe aan mijn lijstje?" op aparte pagina
Laatst bijgewerkt op 21 September 2021 om 17:53 uur

We sorteren producten in je lijstje voor nu automatisch op datum van wanneer ze het laatst zijn bijgewerkt in prijs.

Bekijk "Hoe kan ik producten in mijn lijstje sorteren?" op aparte pagina
Laatst bijgewerkt op 21 September 2021 om 17:53 uur

Nee deze optie is er nog niet, maar hier zijn we wel mee bezig.

Bekijk "Kan ik meerdere lijstjes aanmaken?" op aparte pagina
Laatst bijgewerkt op 21 September 2021 om 17:53 uur

Herhaalaankopen zijn artikelen die je vaker dan één keer wilt kopen. Bijvoorbeeld elke 3 maanden of wanneer de voorraad op is. Momenteel werken we een idee uit om producten te markeren als een herhaal aankoop zodat je van ons tijdig een melding krijgt om dit product opnieuw te bestellen. Wanneer we hier meer over weten zullen we dat delen op deze pagina.

Bekijk "Herhaalaankopen" op aparte pagina
Laatst bijgewerkt op 21 September 2021 om 17:53 uur

Jouw vraag niet gevonden?

We helpen je graag verder om jouw vraag te beantwoorden, dan kunnen we hem gelijk toevoegen aan onze veelgestelde vragen.

Stel jouw vraag