Hoe werkt het?

Hieronder hebben we per stap beschreven hoe je optimaal gebruik maakt van jouw gratis Prodrops account.

1

Ontdek jouw favoriete producten

Er zijn twee belangrijke functies waarmee je producten kan ontdekken. Zo hebben we speciale collecties samengesteld, hierin vind je producten in een overzichtelijke lijst. Deze collecties gaan met de tijd mee en gaan dus over tijdsgebonden evenementen zoals Black Friday, Kerst, maar ook thuiswerken of het opknappen van je tuin. Zo houden we jou op de hoogte welke producten het momenteel waard zijn om te volgen.

 
       
         
       
 
 
       
         
       
 

Verder kan je natuurlijk ook producten ontdekken die jezelf graag alvast aan je persoonlijke lijstje wilt toevoegen. Via de zoekbalk kan je jouw product opzoeken. Dit kan op basis van zoekwoorden maar ook door de URL van de webshop, waar je het product hebt gevonden, te plakken. Zo verzamelen wij alle resultaten voor jou.

Zoek je favoriete product...
Focus AAN/UIT
€ 12.99
Compleet Full Diamond Painting voor volwassenen en kinderen - Het melkmeisje - 40x50cm volledig pakket met accessoires - Cadeau tip
Uitverkocht
LEGO Creator Expert Bonsaiboompje - 10281
€ 36.99
Philips Hue Filament Lichtbron E27 Globe - White - Ø 9,5 cm - 7W - Bluetooth
Uitverkocht

Wist je dat je producten ook kan toevoegen met enkel de URL van de webshop? Plak bijvoorbeeld deze URL in de zoekbalk “https://www.bol.com/nl/nl/p/sonos-roam-zwart/9300000031646502“, wij vinden dan automatisch het juiste product voor jou. Zo plaats je gemakkelijk en snel producten in je eigen lijstje.

2

Volgen van jouw toegevoegde producten

Het toevoegen van producten die je hebt gevonden via de zoekbalk, collecties of de productpagina zelf kan je gratis toevoegen aan jouw lijstje door op de groene knop “volg prijs” of “ontvang prijsalert” te klikken.

We verzamelen al jouw gevolgde producten in je “lijstje”. Hierin zie je de producten staan en de huidige prijs van het product. De producten die recent een prijsverlaging hebben gekregen staan bovenaan.

SANDISK Extreme Portable SSD 500GB Zwart SANDISK Extreme Portable SSD 500GB Zwart SANDISK Extreme Portable SSD 500GB Zwart
€ 200,- € 400,-
SANDISK Extreme Portable SSD 500GB Zwart SANDISK Extreme Portable SSD 500GB Zwart SANDISK Extreme Portable SSD 500GB Zwart
€ 200,- € 400,-
SANDISK Extreme Portable SSD 500GB Zwart SANDISK Extreme Portable SSD 500GB Zwart SANDISK Extreme Portable SSD 500GB Zwart
€ 200,- € 400,-

Als een product uit jouw lijstje in prijs daalt sturen we je ook direct een e-mailtje, hierin zie je voor welke prijs het product op dat moment te koop is en welke webshop de goedkoopste is.

Prodrops Alert

De prijs van ... is verlaagd! En is nu 15% goedkoper bij ...
00:56

*We werken momenteel ook aan een nieuwe functionaliteit waarmee jij je eigen lijstjes kan aanmaken en deze met andere (gebruikers) kan delen. Lees hier wat onze plannen zijn voor de komende periode

3

Shoppen wanneer jij maar wilt

Via de productpagina’s kan je op elk moment zien welke webshops het product verkopen en voor welke prijs. Zo bieden we jou de optie om zelf te bepalen bij welke aanbieder en voor welke prijs je het product wilt kopen. Zo kan je nog een paar dagen wachten of kan je de keuze maken om het product direct te kopen. Met elke prijsverlaging e-mail die je van ons krijgt kan je direct de productpagina bekijken via de “Bekijk product” knop, zo laten we de keuze aan jou over.

AirPods Pro € 206,95
MediaMarkt € 206,95
Bol.com € 225
Coolblue Uitverkocht
4

Heb je een product gekocht?

Via de productpagina kan je prijsmeldingen uit zetten, zo sturen we je geen e-mail meer van dit product. Als het een product is die je vaker zal kopen, een herhalingsaankoop, dan kan je de meldingen uiteraard aan laten staan. Ook kan je op een later moment het product alsnog opnieuw toevoegen aan je lijstje.

5

Begin met besparen!

Je Prodrops account is gratis en je kan een oneindig aantal producten toevoegen aan je eigen lijstjes. Zo begin je vandaag nog met geld besparen op jouw online aankopen.

Word lid – Prodrops is gratis

Als je via Prodrops op “Bestel product” klikt sturen we je door naar de webshop waar die op dat moment het goedkoopste is. Mocht je bij deze webshop het product kopen dan ontvangen wij een kleine percentage van de webshop eigenaar. Dit kost jou helemaal niks extra’s! Je helpt ons er juist heel erg mee, zo kunnen we de website draaiende houden en blijven we Prodrops uitbreiden met nieuwe functionaliteiten.

Zo hebben we als doel om binnenkort een iOS app te ontwikkelen, zo heb jij de prijs alerts nog beter bij de hand.

Heb je nog vragen?

Mochten we iets in onze stappenplan over het hoofd hebben gezien of kunnen we je ergens mee helpen? We hebben de veelgestelde vragen voor je gebundeld.

Bekijk veelgestelde vragen
Wij gebruiken cookies om jouw ervaring te verbeteren. Oké! Lees meer