22 January 2022

Nieuw jaar, nieuwe jij!

Het nieuwe jaar is begonnen. Welkom in 2022, het jaar waarin al je dromen uit zullen komen. Of je nu wilt afvallen, gezonder leven, klimaatneutraal wilt worden of wat je doel dan ook mag zijn. Dit is het jaar waarin alles kan veranderen. In dit artikel geven wij je tips en inspiratie om je goede voornemens (dit jaar wel) vol te houden. 

 

Hoe ga je jouw nieuwe goede voornemens volhouden?

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn, maar je best ergens voor doen kan geen kwaad natuurlijk. Daarom hebben wij een aantal handige tips voorgesteld om je goede voornemens vol te houden.

 

1. Realistisch zijn

Hoe fijn het ook kan zijn om doelen te stellen, je moet er wel realistisch instaan. Probeer niet te hoog in te zetten. Wil je bijvoorbeeld 10 kilo afvallen, maak dat niet je doel, maar begin bij 2 kilo. Zo blijf je gemotiveerd en lukt het je misschien wel om dit jaar toch die 10 kilo af te vallen. 

2. Schreeuw het van de daken

Oké, schreeuwen hoeft echt niet maar vertel zo veel mogelijk mensen over jouw nieuwe doel. Zo wordt het makkelijker om je er aan te houden. Vrienden en familie die weten wat je doel is kunnen je helpen om je aan je doel te houden. Door bijvoorbeeld als motivator te werken of juist om je niet in de verleiding te laten komen.

3. Maak je doel slim

Roep niet zomaar dat je gezond en fit wilt worden in 2022. Dit doel is te vaag en wat is nou echt de definitie daarvan. Je kunt beter je doel formuleren als: ik wil twee keer per week vegetarisch eten of ik wil twee keer per week een half uurtje lopen.

4. Neem niet te veel doelen

In plaats van jezelf 10 moeilijke doelen te stellen, kun je beter focussen op een of twee doelen welke realistisch zijn. Het zal namelijk ontzettend moeilijk zijn om je op 10 doelen te focussen, en als het je niet lukt zul je snel geneigd zijn om ze dan allemaal maar te laten varen.

5. Stel samen met iemand anders een doel

Dit is de next level variant van je nieuwe doel aan iemand te vertellen. Door samen een doel te stellen wordt het gemakkelijker om je er aan te houden. Rook je normaal altijd met je beste vriendin en wil je hier mee stoppen. Het zal veel gemakkelijker zijn om je er aan te houden dan om het alleen te doen. Want zeg nou zelf, samen sta je toch sterker dan alleen?

6. Beloon jezelf

Je moet jezelf belonen als het goed gaat en niet straffen als het een keertje fout gaat. Maar zorg dat de beloning niet in de weg staat van je doel. Dus is je doel om af te vallen, ga dan juist niet snoepen als beloning maar beloon jezelf met een nieuwe outfit of ga een dagje wat leuks doen.

 

Welke producten kunnen mij helpen bij het volhouden van mijn goede voornemens?

Je moet natuurlijk altijd zelf zorgen dat je jouw gestelde doelen haalt, maar sommige producten kunnen zeker helpen met het volhouden van je goede voornemens. Met name fitnessapparatuur en activiteit-trackers zullen je hier zeker een handje bij helpen. Wij hebben een handige collectie gemaakt speciaal met producten die je kunnen helpen met het volhouden van je goede voornemens.

 

Volhouden van je goede voornemens

 

Welk goede voornemen hebben wij?

Aangezien we jullie nu voorzien hebben van nuttige tips, kunnen wij natuurlijk niet achter blijven met onze goede voornemens. Wij hebben er in ieder geval een kunnen bedenken welke wellicht ook voor jou erg handig kan zijn:

"Betaal nooit meer teveel voor je online aankopen door te wachten totdat je favoriete product in prijs is verlaagd!"

Wat je goede voornemen ook is, en of het lukt, wij wensen je in ieder geval de beste wensen voor 2022 en heel veel succes! Je kan het!

Ontdek nog meer blog artikelen

Hé, Siri! Wat doet een HomePod?

22 June 2022

Hé, Siri! Wat doet een HomePod?

Haast iedereen kent Siri. En sinds de laatste update van iOS 15.2 spreekt Siri ook op de H...
apple
Ons overzicht van de Black Friday deals van 2021

21 November 2021

Ons overzicht van de Black Friday deals van 2021

Het is weer zo ver.. Het is weer Black Friday en bij Prodrops willen wij graag de gaafste...
black friday aanbieding
Onze blog artikelen zijn verhuisd

21 September 2021

Onze blog artikelen zijn verhuisd

We hebben “Prodrops Collecties” gelanceerd met het idee om jou meer over...
prodrops
Wij gebruiken cookies om jouw ervaring te verbeteren. Oké! Lees meer