Overige

We hebben momenteel nog geen iOS of Android app. Wel staat de iOS app op onze roadmap, we hopen deze begin 2022 of in de zomer van 2022 te lanceren. Wil je op de hoogte blijven? Stuur ons dan een berichtje en we zullen je een e-mail sturen als het zover is.

Bekijk "Kan ik ook een iOS of Android app downloaden?" op aparte pagina
Laatst bijgewerkt op 21 September 2021 om 20:33 uur

De aangesloten partners geven ons een kleine vergoeding per product die via Prodrops.nl wordt gekocht. Het product dat jij als gebruiker koopt is hierdoor niet duurder, en kost jou dus helemaal niks extra's. Je koopt het product via de webshop zelf en bent dus ook verzekerd onder hun voorwaarden. Met de inkomsten zorgen wij ervoor dat we de kosten van Prodrops.nl kunnen betalen en we regelmatig nieuwe updates lanceren. Heb je meer vragen hierover? Je kan ons altijd een berichtje sturen.

Bekijk "Waarom is Prodrops gratis?" op aparte pagina
Laatst bijgewerkt op 21 September 2021 om 11:40 uur

De komende periode werken we aan het uitbreiden van onze collecties, verbeteren van de prijsverlaging e-mails en gaan we aan de achterkant werken aan het opzetten van de basis voor een iOS app.

Tussendoor zullen we werken aan kleinere functionaliteiten zoals het beheren van meerdere lijstjes, delen van producten en nog meer webshops aansluiten.

Bekijk "Wat zijn jullie plannen de komende periode?" op aparte pagina
Laatst bijgewerkt op 21 September 2021 om 17:55 uur

Je kan ons altijd een berichtje sturen via Instagram, Twitter, Facebook of LinkedIn. Hopelijk spreken we je snel!

Neem contact met ons op

Bekijk "Het lukt me niet om jullie contactformulier in te vullen en te verzenden" op aparte pagina
Laatst bijgewerkt op 21 September 2021 om 17:55 uur

Jouw vraag niet gevonden?

We helpen je graag verder om jouw vraag te beantwoorden, dan kunnen we hem gelijk toevoegen aan onze veelgestelde vragen.

Stel jouw vraag