22 January 2022

Volhouden van je goede voornemens

Apple watch Series 7

De Apple Watch Series 7 is de nieuwste smartwatch van Apple. Met de Apple Watch krijg je inzicht in je gezondheid. Door een ECG op te nemen krijg je inzicht in je hartritme en de Apple Watch kan dus voortijdig een hartritmestoornis zien. Ook meet de Apple Watch je bloedzuurstof, door dit te meten kun je zien of je gezond bent. Ook kun je met de Apple Watch verschillende workouts starten, deze worden dan bijgehouden en je kunt dagelijkse doelen instellen en hiermee medailles verdienen. De Apple Watch kan nog veel meer: je kunt er mee bellen, een noodoproep mee plaatsen of je broodje afrekenen met Apple Pay. 

Apple Watch - Series 7
Apple Watch - Series 7 met 4G

 

Silvergear Bluetooth Weegschaal met lichaamsanalyse

Met de Silvergear Bluetooth Weegschaal kun je gemakkelijk zien hoe jouw lichaam is opgebouwd. De weegschaal meet namelijk de volgende waarden: gewicht, spiermassa, skeletspier, lichaamsvet, botmassa, hydratatie, BMI, BMR, eiwit en nog heel veel meer. De gegevens worden na het wegen opgeslagen in de bijbehorende app en je kunt tot wel 24 personen toevoegen. De weegschaal voert een lichaamsanalyse uit via de twee sensoren onder je voeten, wanneer je erop staat.

Silvergear Smart Weegschaal

 

Avento Power Ab-roller

De Avento Power Ab-roller zorgt ervoor dat je simpel en effectief je buikspieren kan trainen. De Ab-roller versterkt niet alleen je buikspieren maar zorgt ook voor trainingen voor de spieren in de rug, armen, borst en schouders. Het wiel heeft handgrepen welke anti slip zijn, zo kun je zelfs met zweethanden blijven sporten. De Avento Power Ab-roller is ideaal voor de thuissporter. 

Avento Power Ab-roller

 

VibroShaper Fitness Trilplaat  

De perfecte workout zonder veel inspanning. Dat is wat de VibroShaper Fitness Trilplaat doet. De VibroShaper traint elke spiergroep. Of je nu staat, zit of trainingen uitvoert op het apparaat. Doordat je spieren samentrekken door de trillingen is het dus mogelijk om zonder pijn, moeite en veel zweet te trainen in je eigen woning.

VibroShaper Trilplaat

 

Xiaomi Activity Tracker

De Xiaomi Mi Band 6 Activity tracker is voor iedereen. De tracker heeft een zuurstofsaturatiemeter, hiermee kun je zien of de zuurstofwaarde in je bloed op een goed niveau zit. Ook wanneer jij lekker ligt te slapen, is deze tracker actief. Hij meet namelijk actief tijdens je slaap de verschillende slaapfases, je hartslag en hoe lang je slaapt. Ook is de Xiaomi Mi Band 6 uitstekend als je workouts wilt gaan doen. De tracker heeft 30 verschillende workouts en houdt deze dan ook nauwkeurig bij. 

Xiaomi Smart Tracker
Je kan deze producten kopen bij

Ontdek nog meer collecties

HomePods in elke kleur!

22 August 2022

HomePods in elke kleur!

De HomePod Mini is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Maar welke kleuren zijn er...
apple
Onze selectie Black Friday Deals van Amazon

21 November 2021

Onze selectie Black Friday Deals van Amazon

Amazon is een grote online webwinkel welke over de gehele wereld bezorgt. Sinds twee jaar...
black friday aanbieding
Onze selectie Black Friday Deals van MediaMarkt

21 November 2021

Onze selectie Black Friday Deals van MediaMarkt

MediaMarkt heeft ook dit jaar weer de beste aanbiedingen op het gebied van beeld, geluid,...
black friday aanbieding
Wij gebruiken cookies om jouw ervaring te verbeteren. Oké! Lees meer