21 September 2021

Onze blog artikelen zijn verhuisd

We hebben “Prodrops Collecties” gelanceerd met het idee om jou meer overzicht te geven van de lopende aanbiedingen en het ontdekken van (nieuwe) producten.

Ontdek onze collecties

Voorheen deelde we interessante producten via blog artikelen, nu zijn deze te vinden in de collecties. Een collectie is een momentopname van een seizoensgebonden activiteit, populaire producten op dit moment of andere interessante aanbiedingen.

Wat zijn collecties?

Binnen een collectie vertellen we je graag meer over de producten en vind je interactieve product kaarten, hierin staat de actuele prijs en de optie om het product gelijk aan je eigen lijstje toe te voegen.

Ontdek alle collecties

Waar gaan de blog artikelen heen?

Met een blog artikel willen we je op de hoogte houden van informatie rondom aanbiedingen of promoties. Zo blijf je op de hoogte van de Bol 10-daagse of Amazon Prime aanbiedingen tijdens Black Friday. Vanuit een blog artikelen zullen we linken naar één of meerdere collecties met daarin de producten die bij het specifieke moment thuis passen.

Op deze manier houden we informatie en ontdekken van producten gescheiden. Verder zullen blog artikelen gebruikt gaan worden om je ook op de hoogte te houden van Prodrops. Zo zullen we hier onze ontwikkelingen delen, wat er nieuw is op de website of waar we momenteel mee bezig zijn.

Onze oude artikelen

We hebben de blog artikelen die al bestonden in een nieuwe jasje gestoken in de vorm van een collectie:

Heb je tips of ideeën voor onze collecties? Stuur ons een berichtje via de contactpagina.

Ontdek nog meer blog artikelen

Wij zijn Prodrops

21 September 2021

Wij zijn Prodrops

De plek om altijd op de hoogte te blijven van prijsverlagingen. Anderhalf jaar geled...
prodrops
Wij gebruiken cookies om jouw ervaring te verbeteren. Oké! Lees meer