Prijsverlagingen

Een prijsverlaging is wanneer een product bij één van de aangesloten partners goedkoper is geworden dan wat het product eerst koste bij de goedkoopste aanbieder.

Voorbeeld

Product “AirPods Pro” kost €190 bij Bol.com en €195 bij Coolblue.nl. Coolblue.nl verlaagt de prijs naar €189 en is daardoor €1 goedkoper dan Bol.com, dit zien wij als een prijsverlaging.

 

Als Bol.com de prijs verlaagd naar €159 en ze waren hiervoor ook al de goedkoopste, dan zien wij dit ook als een prijsverlaging.

 

Als Coolblue.nl de prijs aanpast naar €192 en zijn hiermee niet de goedkoopste, dan zien we dit niet als een prijsverlaging.

 

Het gaat dus echt om wie de goedkoopste is en niet alleen wanneer één webshop zijn prijs van het product verlaagd.

Bekijk "Wat is een prijsverlaging?" op aparte pagina
Laatst bijgewerkt op 21 September 2021 om 17:50 uur

Je kan via jouw account uitvinken dat je e-mails wilt ontvangen van prijswijzingen.

 

Natuurlijk bevelen we dit niet aan, want anders blijf je niet meer op de hoogte. Maar als je een pauze wilt doordat je met vakantie gaat is dit wel mogelijk. Je kan daarna de meldingen weer makkelijk aan zetten.

 

Als je een product toevoegt aan jouw lijstje en je meldingen staan uit, dan tonen we eenmalig, per dag, een melding dat je e-mails uitstaan en dat je die weer aan kan zetten. Zo vergeet je in ieder geval nooit dat je meldingen uitstaan!

Bekijk "Hoe zet ik prijsverlagingen e-mails uit?" op aparte pagina
Laatst bijgewerkt op 21 September 2021 om 17:50 uur

We sturen je alleen prijsverlagingen van producten die je daadwerkelijk volgt. Je kan producten volgen door ze toe te voegen aan je persoonlijke verlanglijstje. We halen regelmatig de actuele prijzen op en sturen je een e-mail als het product goedkoper is geworden. Handig toch?

Bekijk "Hoe blijf ik op de hoogte van prijsverlagingen?" op aparte pagina
Laatst bijgewerkt op 21 September 2021 om 17:51 uur

Het kan voorkomen dat ons systeem per ongeluk een e-mailtje stuurt dat het product goedkoper is geworden terwijl die juist duurder is geworden. Dit is bij ons een bekend probleem, mocht het bij jou voor zijn gekomen mag je ons altijd een e-mail sturen zodat we het product in de gaten kunnen houden.

Bekijk "Prijsverlaging klopt niet" op aparte pagina
Laatst bijgewerkt op 21 September 2021 om 17:51 uur

We volgen alleen de prijzen bij webshops die daadwerkelijk aangesloten zijn aan ons systeem. Dit zijn onze partners, we hebben toestemming gekregen om de producten uit te lezen. Je kan hier lezen wie onze aangesloten partners zijn.

 

Wil je partner worden? Neem dan contact met ons op.

Bekijk "Bij welke webshops volgen jullie de prijzen?" op aparte pagina
Laatst bijgewerkt op 21 September 2021 om 17:51 uur

Nee, dit kan helaas nog niet. Maar deze functie staat wel op onze roadmap. Benieuwd wat er nog meer op staat? Je kan hier onze plannen lezen.

Bekijk "Kan ik zelf een minimale prijs invoeren voordat ik pas een melding krijg?" op aparte pagina
Laatst bijgewerkt op 21 September 2021 om 17:52 uur

Je kan momenteel alleen nog meldingen uitzetten door het product uit je lijstje te verwijderen. Je kan het product natuurlijk altijd weer opnieuw toevoegen aan je lijstje.

 

Het staat wel op onze lijst met aankomende functionaliteiten om meldingen van een product te kunnen pauzeren zonder het uit je lijstje te moeten verwijderen.

Bekijk "Hoe zet ik meldingen van een product uit?" op aparte pagina
Laatst bijgewerkt op 21 September 2021 om 17:52 uur

Nee, je krijgt standaard de goedkoopste webshop. We hebben het wel als idee genoteerd dat je bepaalde webshops kan filteren zodat je daar geen meldingen van krijgt. Hopelijk kunnen we dit later in 2021 of begin 2022 lanceren.

Bekijk "Kan ik een specifieke webshop uit de meldingen halen?" op aparte pagina
Laatst bijgewerkt op 21 September 2021 om 17:52 uur

Jouw vraag niet gevonden?

We helpen je graag verder om jouw vraag te beantwoorden, dan kunnen we hem gelijk toevoegen aan onze veelgestelde vragen.

Stel jouw vraag
Wij gebruiken cookies om jouw ervaring te verbeteren. Oké! Lees meer