Hoe voeg ik een product toe aan mijn lijstje?

Je kan een product toevoegen via 3 manieren:

• Op de productpagina klik je op de groene knop: “ontvang prijsalert”
  • Je zoekt het product op in de zoekbalk
  • Je plakt de URL van de webshop in de zoekbalk

Als je een product zoekt heb je de keuze om vanuit de zoekresultaten het product gelijk toe te voegen aan je lijstje of om op de “Bekijk” knop te klikken en vervolgens op de productpagina op de groen knop “ontvang prijsalert” te drukken.

Laatst bijgewerkt op 21 September 2021 om 17:53 uur

Meer informatie op je antwoord nodig?

We helpen je graag verder om je een uitgebreidere antwoord te geven.

Stuur ons een berichtje