Collecties

Via collecties bieden we je een manier aan om nieuwe producten te ontdekken. Collecties sluiten aan op blog artikelen, aanbiedingen, trends of andere (seizoensgebonden)momenten.

 

Zo maken we een selectie wanneer het Black Friday is met de beste aanbiedingen, of maken we lijstjes met leukste cadeaus tijdens kerst, moederdag of vaderdag. Wanneer Bol.com, Coolblue.nl of een andere webshop een grote promotie heeft en er dus veel producten in de aanbiedingen zijn. Maar ook willen we met collecties verder inhaken op de trends zoals het thuiswerken of back to school acties.

Bekijk "Wat zijn collecties?" op aparte pagina
Laatst bijgewerkt op 21 September 2021 om 17:53 uur

Het toevoegen van producten uit een collectie kan via de knop: “volg prijs” te klikken van het desbetreffende product. Ons idee is om de toekomst gemakkelijk meerdere producten in één keer toe te voegen aan je lijstje die in de collectie staan die je op dat moment aan het bekijken bent.

Bekijk "Hoe voeg ik alle producten uit een collectie toe uit mijn lijstje?" op aparte pagina
Laatst bijgewerkt op 21 September 2021 om 17:54 uur

Het kan gebeuren dat de voorraad van een artikel op is of dat het product helemaal niet meer te koop is. Collecties worden op een specifiek moment gemaakt en we houden nu nog niet bij welke producten dan uitverkocht raken.

Bekijk "Waarom is een product niet meer op voorraad in een collectie?" op aparte pagina
Laatst bijgewerkt op 21 September 2021 om 17:54 uur

Jouw vraag niet gevonden?

We helpen je graag verder om jouw vraag te beantwoorden, dan kunnen we hem gelijk toevoegen aan onze veelgestelde vragen.

Stel jouw vraag
Wij gebruiken cookies om jouw ervaring te verbeteren. Oké! Lees meer