Account

Er zijn 3 manieren om een Prodrops account aan te maken.

Met een social media account

Op de inlogpagina kan je klikken op: “Ga verder met Google” of “Ga verder met Facebook”, mocht je nog geen account hebben aangemaakt bij Prodrops maken we deze automatisch voor je aan als je op één van deze buttons klikt.

Ga naar inlogpagina

Met je e-mailadres

Je kan op de inlogpagina je e-mailadres opgeven en we sturen je dan een verificatiecode per op. Als je deze code invoert kan je jouw account aanmaken.

Met je e-mailadres en wachtwoord

Registreren met e-mailadres en wachtwoord is ook nog een mogelijkheid, vul hier je e-mailadres en wachtwoord in en we sturen je een verificatiecode zodat je jouw account verder kan afmaken.

Maak je account aan met e-mailadres en wachtwoord

Bekijk "Profiel aanmaken" op aparte pagina
Laatst bijgewerkt op 21 September 2021 om 17:41 uur

Het is momenteel niet mogelijk om je account te verwijderen vanuit je instellingen. Je kan een e-mail sturen via onze contactpagina en dan pakken we het verder voor je op.

Neem contact op

Bekijk "Profile verwijderen" op aparte pagina
Laatst bijgewerkt op 21 September 2021 om 17:42 uur

Je wachtwoord herstellen kan op de volgende pagina:

Wachtwoord vergeten, herstel wachtwoord.

Mocht je geen wachtwoord hebben ingesteld of als je dit niet weet. Je kan hier via de inlogpagina ook inloggen met jouw e-mailadres. Dan sturen we je een e-mail met een verificatiecode zodat je alsnog toegang krijgt tot jouw account.

Ga naar inlogpagina

Bekijk "Wachtwoord herstellen" op aparte pagina
Laatst bijgewerkt op 21 September 2021 om 17:43 uur

Als je bent ingelogd kan je bij jouw account je e-mailadres bijwerken. Als je hem bijwerkt sturen we een verificatiecode naar het nieuwe e-mailadres zodat we kunnen verifiëren dat dit e-mailadres echt bestaat.

Bekijk "Hoe kan ik mijn e-mailadres aanpassen?" op aparte pagina
Laatst bijgewerkt op 21 September 2021 om 17:44 uur

Als je al een account hebt kun je via jouw account instellingen op de koppel knop klikken. Je kan Google en/of Facebook koppelen aan jouw account.

Koppel je social media account

Bekijk "Hoe kan ik een social media account koppelen?" op aparte pagina
Laatst bijgewerkt op 21 September 2021 om 17:44 uur

Als je een social media account al reeds hebt gekoppeld aan jouw account zie je op de account instellingen pagina de knop van het social media account staan met de tekst: “Ontkoppel Google/Facebook”. Door hierop te klikken verwijderen wij de connectie.

Ontkoppel een social media account

Let op: je moet alsnog bij Facebook of Google zelf de app connectie uit je account halen.

Bekijk "Hoe kan ik een social media account ontkoppelen?" op aparte pagina
Laatst bijgewerkt op 21 September 2021 om 17:45 uur

Via jouw account instellingen pagina heb je de keuze om je uit te schrijven voor:

• e-mails van nieuwe gekoppelde webshops
  • e-mails van promoties van onze partners
  • nieuwsbrief

Bekijk "Hoe zet ik nieuwsbrief e-mails uit?" op aparte pagina
Laatst bijgewerkt op 21 September 2021 om 17:45 uur

We verkopen je gebruikersdata niet aan derden. Ook hebben zij hier geen inzagen in, wat je doet blijft op Prodrops.

We delen wel je gebruikersactiviteit (op welke pagina je zit) met Google Analytics, zo kunnen we zien welke pagina’s (en producten) het goed doen en welke pagina’s het minder goed doen, zodat we dit kunnen verbeteren.

Als je een product koopt via Prodrops word je doorgestuurd naar de webshop, tijdens het sturen laten we de webshop weten om welk product het gaat en dat je vanaf Prodrops vandaan komt. Zo kan de webshop eigenaar ons een kleine commissie betalen, mits jij het product daadwerkelijk koopt. Ze weten dus alleen dat je van Prodrops vandaan komt, ze kunnen niet uitlezen welke producten je in jouw lijstje heb zitten.

Bekijk "Jouw gebruikersdata" op aparte pagina
Laatst bijgewerkt op 21 September 2021 om 17:45 uur

Jouw vraag niet gevonden?

We helpen je graag verder om jouw vraag te beantwoorden, dan kunnen we hem gelijk toevoegen aan onze veelgestelde vragen.

Stel jouw vraag