21 November 2021

Ons overzicht van de Black Friday deals van 2021

Het is weer zo ver.. Het is weer Black Friday en bij Prodrops willen wij graag de gaafste aanbiedingen met jullie delen. Wij hebben een prachtig overzicht gemaakt van de beste aanbiedingen bij onze verschillende webshops. 

 

Bol.com

Bol.com heeft ook dit jaar weer ontzettend goede aanbiedingen. Het leuke is ook dat ze deze aanbiedingen al ruim voor Black Friday aanbieden. Bij bol.com kun je terrecht voor ontzettend veel productcategorieën dus het is zeker de moeite waard om een kijkje tussen de Black Friday aanbiedingen te nemen. Wij hebben een collectie gemaakt met volgens ons de beste deals van bol.com. 

 

Black Friday Bol.com

 

MediaMarkt

MediaMarkt begint dit jaar extra vroeg met korting. De gehele week staat in het teken van Pre-Black Friday en op vrijdag komen er nog eens ontzettend veel aanbiedingen bij. Bij MediaMarkt ben je aan het juiste adres voor TV, Audio, Games en IT. Wij hebben speciaal voor jou een collectie gemaakt met de leukste aanbiedingen van MediaMarkt.

 

Black Friday MediaMarkt

 

Coolblue

Ook bij Coolblue kun je nu al terrecht voor de beste koopjes. Van computers, scheerapparaten tot wasmachines. Coolblue heeft een ontzettend groot assortiment in de aanbieding gegooid deze Black Friday. Speciaal voor jou hebben wij een klein overzicht gemaakt met volgens ons de beste aanbiedingen. 

 

Black Friday Coolblue

 

Amazon

Ook de grote online webwinkelgigant Amazon viert Black Friday. De webwinkel staat vol met de beste aanbiedingen en alles maar dan ook alles is echt vertegenwoordigd tijdens deze Black Friday. Hier hebben wij een aantal aanbiedingen uitgekozen en deze willen wij graag aan jullie laten zien in onze collectie. 

 

Black Friday Amazon

 

Ontdek nog meer blog artikelen

Hé, Siri! Wat doet een HomePod?

22 June 2022

Hé, Siri! Wat doet een HomePod?

Haast iedereen kent Siri. En sinds de laatste update van iOS 15.2 spreekt Siri ook op de H...
apple
Nieuw jaar, nieuwe jij!

22 January 2022

Nieuw jaar, nieuwe jij!

Het nieuwe jaar is begonnen. Welkom in 2022, het jaar waarin al je dromen uit zullen komen...
fitness
Onze blog artikelen zijn verhuisd

21 September 2021

Onze blog artikelen zijn verhuisd

We hebben “Prodrops Collecties” gelanceerd met het idee om jou meer over...
prodrops
Wij gebruiken cookies om jouw ervaring te verbeteren. Oké! Lees meer