Profiel aanmaken

Er zijn 3 manieren om een Prodrops account aan te maken.

Met een social media account

Op de inlogpagina kan je klikken op: “Ga verder met Google” of “Ga verder met Facebook”, mocht je nog geen account hebben aangemaakt bij Prodrops maken we deze automatisch voor je aan als je op één van deze buttons klikt.

Ga naar inlogpagina

Met je e-mailadres

Je kan op de inlogpagina je e-mailadres opgeven en we sturen je dan een verificatiecode per op. Als je deze code invoert kan je jouw account aanmaken.

Met je e-mailadres en wachtwoord

Registreren met e-mailadres en wachtwoord is ook nog een mogelijkheid, vul hier je e-mailadres en wachtwoord in en we sturen je een verificatiecode zodat je jouw account verder kan afmaken.

Maak je account aan met e-mailadres en wachtwoord

Laatst bijgewerkt op 21 September 2021 om 17:41 uur

Meer informatie op je antwoord nodig?

We helpen je graag verder om je een uitgebreidere antwoord te geven.

Stuur ons een berichtje