21 September 2021

Maak je huis slim

Laat een spraakassistent je helpen met alledaagse klusjes of gebruik sensoren om lichten aan en uit te zetten. Nu we met zijn allen thuis meer stroom zijn gaan verbruiken kan je met slimme apparatuur hier weer grip op krijgen.

Kamer voor kamer

Slim apparatuur hoeft niet duur te zijn, je kan met de meeste spullen klein beginnen en het steeds verder uitbreiden. In deze collectie nemen we je mee door de categorieën: slimme lampen (en sensoren), spraakassistenten, entertainment, thermostaat, deurbel, beveiligingscamera en stekkers.

Automatisch je licht aan en uit schakelen als je naar het toilet gaat?

Met Philips Hue zet je een goede basis neer voor je slimme huis. Het is niet de goedkoopste optie, maar in functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en ondersteuning voor ander software is Hue baas boven baas.

Met Hue heb je keuze uit ambiance of gekleurde lampen. De White Ambiance geeft je 50.000 wittinten, perfect voor boven je eettafel, in de keuken, badkamer en andere ruimtes. Met de gekleurde lampen geef je meer effect aan je woonkamer en slaapkamer om helemaal in sfeer te komen of je lampen mee te laten bewegen op de film die je op dat moment aan het bekijken bent.

Philips Hue starterspakket - wit en kleur licht
Philips Hue starterspakket - warm en wit licht
Philips Hue starterspakket - wit en kleur licht met afstandsbediening

Vervang je schakelaars

Hue biedt naast hun lampen de optie aan om je ‘domme’ schakelaars op de muur te vervangen door multifunctionele schakelaars en dimmers maar bieden ook sensoren die je op weg kunnen helpen. Met een sensor kan je de ruimte via de app automatiseren. Zo kan je gang of toiletverlichting automatisch aangaan als je binnenkomt en kan je zelfs instellen dat het midden in de nacht dimt naar 20% helderheid, zo raak je niet verblind als je laat thuis komt.

Philips Hue bewegingssensor
Nest Hub - handig voor in de keuken

Hulp nodig in de keuken of wil je een lege ruimte opvullen met een dynamisch fotolijstje?

Met de Google Nest Hub, en Mini, maak je veel handelingen verleden tijd. Zo stel je via jouw stem apparaten in of uit maar kan je ook kookwekkers zetten of zelfs jouw recepten op beeld in je keuken krijgen.

Google Nest ondersteunt heel veel apparaten, van televisies tot airco’s. Zo kan je die lange plakkerige nachten voorkomen door je huis te automatiseren.

Niet alleen Google apparaten hebben deze mogelijkheid, ook met Sonos speakers kan je jouw huis slimmer maken. Binnen het Sonos ecosysteem kan je Google en Alexa (Amazon) activeren. We verwachten zelfs dat je binnenkort ook Siri (Apple) via jouw Sonos speakers kan instellen.

Reclame’s overslaan?

Die oude TV-box van je aanbieder kan tegenwoordig wel de deur uit. Met een Google Chromecast of Apple TV krijg je toegang tot heel veel apps. Zo kan je afstemmen op de content waar jij op dat moment zin in hebt. Met verschillende apps kijk je programma’s live of zelfs compleet terug en sla je reclame’s gemakkelijk over. Deze abonnementen zijn tegenwoordig ook goedkoper dan een vaste TV-box van je eigen provider in huis te nemen.

Google Nest mini speaker
Google Chromecast
Apple TV - 2021 versie met 4K ondersteuning

Zo vergeet je nooit meer je huis te verwarmen of je verwarming juist uit te schakelen

Nu we zoveel vanuit huis aan het werk zijn vergeten we straks in de winterperiode weer om onze verwarming uit te schakelen als je even een ommetje gaat maken of naar familie, vrienden gaat. Met een slimme thermostaat bespaar je flink op energie en draag je bij aan het milieu.

Wil je graag weten wat er in en om je huis gebeurd?

Met een slimme deurbel en beveiligingscamera's maak je jouw huis gemakkelijk een stukje veiliger. Ongeacht of je thuis of weg bent. Zo krijg je altijd een melding op je telefoon als er iemand voor je deur staat of als iemand onverwachts over je schutting is geklommen.

Met een deurbel heb je zelfs de optie om je vriendelijke pakketbezorger aan te geven dat je met een paar minuten thuis bent en het pakket achtergelaten mag worden bij de voordeur. Of als je midden in een video call met je werk zit in je thuiskantoor om even te spieken of het belangrijk genoeg is om open te doen of niet.

Je huis sluit je volledig af als je weggaat of een veilig gevoel wilt hebben in de nacht met het Amazon Ring Alarm systeem, al deze producten werken draadloos en zijn makkelijk aan elkaar te groeperen. Zo heb je optimale controle over al jouw ruimtes.

Schakel je monitoren s’nachts uit of zet die ventilator automatisch aan als je naar bed gaat.

Met slimme stekkers koppel je 'domme' apparatuur aan je slimme huis. Zo kan je opdrachten maken dat je ventilator automatisch aangaat als je naar bed gaat en deze midden in de nacht vervolgens weer uit gaat om stroom te besparen. Of dat je de kerstboom, monitor of lampen wilt schakelen op bepaalde momenten.

Sommige schakelaars meten ook je energieverbruik, zo krijg je inzicht in het verbruik en de kosten van een apparaat.

Philips Hue - slimme stekker
Ring Alarm - 5-delig alarmsysteem op WiFi
Je kan deze producten kopen bij

Ontdek nog meer collecties

Volhouden van je goede voornemens

22 January 2022

Volhouden van je goede voornemens

Apple watch Series 7 De Apple Watch Series 7 is de nieuwste smartwatch van Apple. Met de...
bundels fitness
Onze selectie Black Friday Deals van Amazon

21 November 2021

Onze selectie Black Friday Deals van Amazon

Amazon is een grote online webwinkel welke over de gehele wereld bezorgt. Sinds twee jaar...
black friday aanbieding
Onze selectie Black Friday Deals van MediaMarkt

21 November 2021

Onze selectie Black Friday Deals van MediaMarkt

MediaMarkt heeft ook dit jaar weer de beste aanbiedingen op het gebied van beeld, geluid,...
black friday aanbieding
Wij gebruiken cookies om jouw ervaring te verbeteren. Oké! Lees meer