21 September 2021

Wij zijn Prodrops

De plek om altijd op de hoogte te blijven van prijsverlagingen. Anderhalf jaar geleden zijn we begonnen met het ontwikkelen van één zoekbalk waarmee je producten kan ontdekken, volgen en shoppen.

Producten toevoegen aan je eigen lijstje

We geloven in eerlijke en lage prijzen, dit kunnen we niet beloven, maar we kunnen wel prijsveranderingen transparant maken. En om die reden hebben wij Prodrops opgezet.

Via de zoekbalk kan je jouw favorieten producten zoeken, dit kan via zoekwoorden of met de URL van de webshop. Vervolgens voeg je jouw gevonden resultaat toe aan je eigen verlanglijstje en sturen we je een e-mail zodra het product goedkoper is geworden.

Ontvang prijsverlagingen

Is de prijsverlaging niet wat je had gehoopt? Dan kan je het product in jouw lijstje laten zitten en krijg je opnieuw een e-mail als het product verder in prijs zakt. Als je geen deal alerts meer wilt ontvangen kan je het product uit jouw lijstje halen.

We controleren doorlopend de prijzen in meerdere webshops en werken de producten direct bij. Zo krijg je snel én gratis prijsverlagingen in je mailbox.

Met Prodrops ontvang je een e-mailtje als jouw favoriete product in prijs zakt

Ontdek hoe Prodrops werkt

Wil je nog meer informatie over hoe Prodrops werkt en wat je ermee kan? Bekijk dan onze “Hoe werkt het?” pagina.

Heb je andere vragen? We hebben een kennisbank opgezet met de veelgestelde vragen. Anders kan je ons ook altijd een berichtje sturen.

Word lid – Prodrops is gratis

Ontdek nog meer blog artikelen

Onze blog artikelen zijn verhuisd

21 September 2021

Onze blog artikelen zijn verhuisd

We hebben “Prodrops Collecties” gelanceerd met het idee om jou meer over...
prodrops
Wij gebruiken cookies om jouw ervaring te verbeteren. Oké! Lees meer