Hoe kan ik een social media account ontkoppelen?

Als je een social media account al reeds hebt gekoppeld aan jouw account zie je op de account instellingen pagina de knop van het social media account staan met de tekst: “Ontkoppel Google/Facebook”. Door hierop te klikken verwijderen wij de connectie.

Ontkoppel een social media account

Let op: je moet alsnog bij Facebook of Google zelf de app connectie uit je account halen.

Laatst bijgewerkt op 21 September 2021 om 17:45 uur

Meer informatie op je antwoord nodig?

We helpen je graag verder om je een uitgebreidere antwoord te geven.

Stuur ons een berichtje