Thuiswerken? Verhoog je productiviteit

Geschreven op 20 Jul 2020

Door de COVID-19 maatregelen is de transitie van kantoor naar thuiswerken in een stroomversnelling gekomen. In dit artikel hebben we een aantal tips om je thuiswerkplek zo goed mogelijk in te richten.

Vergaderingen op afstand

Camera

Bekijk de Elgato Cam Link op Bol.com

Microfoon

Bekijk de Blue Microphones Snowball op Bol.com

Werkhouding

Toetsenbord

Bekijk de Logitech K380 op Bol.com

Muis

Bekijk de Logitech MX Vertical op Bol.com

Zet je laptop op hoogte

Bekijk het S-NOS verstelbaar sta zit bureau op Bol.com

Concentratie

Koptelefoon

De beste van Bose, met een ontzettend zuiver geluid en verschillende noise cancelling standen zodat jij in elke omgeving het best kan genieten van jouw muziek. Omgevingsgeluiden en ruis worden gedempt dankzij de Noise Cancelling functionaliteit, zodat je rustig en geconcentreerd kan werken.

Bekijk de Bose QuietComfort 35 op Bol.com

Literatuur

GRIP - Rick Pastoor

In GRIP vertelt Rick Pastoor je hoe je rust, ruimte en richting in je werkweek krijgt. Juist door op sommige gebieden in je leven meer gestructureerd te werk te gaan, ontstaat er vrijheid voor grotere plannen en levensdromen. In dit boek vind je geen eindeloze theorieën, maar concrete stappen.

GRIP van Rick Pastoor op Bol.com

Mindgym - Wouter de Jong

“Bij goed voor jezelf zorgen denken we vaak aan veel bewegen en gezond eten, maar je zit pas écht lekker in je vel als je ook mentaal sterk bent.” In dit boek laat Wouter de Jong  zien hoe je in 12 weken je mentale conditie kunt verbeteren. Het boek bevat veel theorie, zonder dat er moeilijke wetenschappelijke taal gebruikt wordt. Dit boek helpt je bij het inzien van je eigen patronen en hoe je dit stapsgewijs kan veranderen of aanpassen en hoe je dit oefent. De wekelijkse oefeningen zijn verdiepend. Je mag je eigen tempo bepalen.

Mindgym van Wouter de Jong op Bol.com

Verhalen van ons, voor jou

Wij gebruiken cookies om jouw ervaring te verbeteren. Oké! Lees meer