Ontwikkel jezelf met deze boeken

Geschreven op 20 Jul 2020

Heb je zin om jezelf uit te dagen en je leven naar een hoger niveau te tillen? Met deze boeken moet dat lukken.

GRIP - Rick Pastoor

In GRIP vertelt Rick Pastoor je hoe je rust, ruimte en richting in je werkweek krijgt. Juist door op sommige gebieden in je leven meer gestructureerd te werk te gaan, ontstaat er vrijheid voor grotere plannen en levensdromen. In dit boek vind je geen eindeloze theorieën, maar concrete stappen.

GRIP van Rick Pastoor op Bol.com

Deep Work - Cal Newport

In dit Engelstalige boek vertelt Cal Newport over ‘diep werk’, een methode/denkwijze die ervoor zorgt dat mensen niet worden afgeleid op het werk. In Deep Work legt hij uit hoe je deze toestand kan bereiken met concrete handvatten. Een interessant boek als je het gevoel hebt dat je met wat meer concentratie te werk zou kunnen gaan, maar niet weet hoe dit te realiseren.

Deep Work van Cal Newport op Bol.com

Focus AAN/UIT - Mark Tigchelaar

Een praktisch boek over hoe je je kunt focussen tijdens het werk met tips die direct toepasbaar zijn. Mark laat zien dat hard werken in de meeste gevallen niet de oorzaak is van een burn-out, maar juist gebrek aan focus. Dit onderbouwt hij met wetenschappelijke onderzoek en weet hij op een begrijpbare manier over te brengen. Aan het eind van elk hoofdstuk lees je over handige en bruikbare tips om verkeerde gebruiken in het vervolg te voorkomen.

Focus AAN/UIT van Mark Tigchelaar op Bol.com

Getting Things Done - David Allen

“De kunst van stressvrije productiviteit”. In dit boek geeft David Allen je alle handvatten die je nodig hebt om relevante informatie in je leven onder te brengen in een betrouwbaar systeem. Dit geeft rust en je houd je bezig met dingen die je van tevoren hebt beoordeeld op relevantie en urgentie. Het originele boek ging al een tijdje mee, daarom is dit boek herschreven met het oog op nieuwe technieken.

Getting Things Done van David Allen op Bol.com

Mindgym, sportschool voor je geest - Wouter de Jong

“Bij goed voor jezelf zorgen denken we vaak aan veel bewegen en gezond eten, maar je zit pas écht lekker in je vel als je ook mentaal sterk bent.” In dit boek laat Wouter de Jong  zien hoe je in 12 weken je mentale conditie kunt verbeteren. Het boek bevat veel theorie, zonder dat er moeilijke wetenschappelijke taal gebruikt wordt. Dit boek helpt je bij het inzien van je eigen patronen en hoe je dit stapsgewijs kan veranderen of aanpassen en hoe je dit oefent. De wekelijkse oefeningen zijn verdiepend. Je mag je eigen tempo bepalen.

Mindgym van Wouter de Jong op Bol.com

Verhalen van ons, voor jou

Wij gebruiken cookies om jouw ervaring te verbeteren. Oké! Lees meer